Cinepolis Γαλαξίας: Κερδίστε προσκλήσεις για τη ρομαντική κομεντί «Εισιτήριο για τον Παράδεισο»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 09:07 Cinepolis Γαλαξίας: Κερδίστε προσκλήσεις για τη ρομαντική κομεντί «Εισιτήριο για τον Παράδεισο»

«MINIONS 2: Η Άνοδος του Γκρού», «Bullet train» και «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Αυτό τον Σεπτέμβριο, οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς, επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Εισιτήριο για τον παράδεισο».

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας τα αγαπημένα μικρών και μεγάλων Minions στο «Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου» (μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά) στις 18:45 και η ταινία δράσης «Bullet train» στις 22:00.

Στην αίθουσα 2 η ρομαντική κομεντί «Εισιτήριο για τον παράδεισο» στις 19:15 και στις 22:00.

Το Cinepolis Γαλαξίας είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «MINIONS 2: Η Άνοδος του Γκρού», «Bullet train» και «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» ξεκινούν από την Πέμπτη (08/09).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (09/09) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«MINIONS 2: Η Άνοδος του Γκρού»

Περίληψη
Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του '70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια.
Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions. Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές.

Σκηνοθεσία: Κάιλ Μπαλντά
Ηθοποιοί (φωνές): Γιάννης Ζουγανέλης

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

 

«Bullet train»

Περίληψη
Στην ταινία Bullet Train, ο Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.
 

Σκηνοθεσία: David Leitch
Ηθοποιοί: Brad Pitt, Sandra Bullock, Joey King, Johanna Watts, Karen Fukuhara, Andrew Koji, Aaron Taylor-Johnson, Logan Lerman, Michael Shannon, Zazie Beetz

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«Εισιτήριο για τον Παράδεισο»

Περίληψη
Αυτό τον Σεπτέμβριο, οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς, επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.
 

Σκηνοθεσία: Ol Parker
Ηθοποιοί: Julia Roberts, George Clooney, Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier, Lucas Bravo, Senayt Mebrahtu

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

Ώρες προβολής:

  • «Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου» στις 18:45 (μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά) στην Αίθουσα 1
  • «Bullet Train» στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Εισιτήριο για τον παράδεισο» στις 19:15 και στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση