Βίαζε την 23χρονη ΑμεΑ ανιψιά του - Δεν πίστευε στα αυτιά του ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 12:29 Βίαζε την 23χρονη ΑμεΑ ανιψιά του - Δεν πίστευε στα αυτιά του ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου

Αποκαλύψεις σοκ στο Αυτόφωρο για την ΑμεΑ κοπέλα που την παράτησε η μάνα της να γυρίζει στο Βόλο…

Πρωτάκουστο ανθρώπινο δράμα ξεσκεπάστηκε χθες στη δίκη της 50χρονης από τα Τρίκαλα, που έδιωξε την 23χρονη ΑμεΑ κόρη της από το σπίτι και την άφησε εκτεθειμένη σε κινδύνους. Η κόρη κατήγγειλε στο δικαστήριο βιασμό από τον 40χρονο θείο της, τον αδερφό της μητέρας της, που φιλοξενεί την οικογένειά της στον Βόλο για διακοπές.

Ανέφερε εξεταζόμενη ότι η μητέρα της την έδιωξε από το σπίτι για να μην τον καταγγείλει στις αρχές! Η θεία της (αδερφή της μητέρας της) και η αδερφή της επιβεβαίωσαν στο δικαστήριο το αναφερόμενο περιστατικό φρίκης, τον βιασμό, σαν να επρόκειτο για απλό περιστατικό, το οποίο μάλιστα έχουν δει live!

Εξελίξεις - σοκ στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου δικαζόταν η 50χρονη μητέρα της κοπέλας για έκθεση και εξύβριση. Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στο εδώλιο για να απολογηθεί μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης. Η 23χρονη έμεινε αβοήθητη στον δρόμο χωρίς στέγη και χρήματα. Μετά από τσακωμό με τη μητέρα της έμεινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στα τραπεζοκαθίσματα στη Μινέρβα και τη Δευτέρα το απόγευμα απευθύνθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και κατήγγειλε τη μητέρα της ότι την έδιωξε από το σπίτι και ότι της παίρνει το επίδομα και το αξιοποιεί με τον σύντροφό της.

Η 50χρονη συνελήφθη και μετά την αναβολή, που δόθηκε, χθες οδηγήθηκε για να δικαστεί. Εντούτοις, οι αποκαλύψεις άφησαν άφωνο το δικαστήριο.

Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι η 23χρονη και η οικογένειά της μένουν στον θείο της, ενώ η κοπέλα, όπως καταγγέλθηκε, έχει πέσει θύμα πράξεων γενετήσιας αξιοπρέπειας από εκείνον τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2021.

Οι μάρτυρες γνώριζαν αυτές τις πράξεις, καθώς είχαν ενημερωθεί από την ανιψιά της 50χρονης και πέρυσι είχαν απευθυνθεί στις αρχές, αλλά δεν είχε γίνει κάτι. Παρά το γεγονός, η 50χρονη πήρε τις κόρες της από τα Τρίκαλα, ήρθε στον Βόλο για διακοπές και από τον Ιούνιο μένουν με τον θείο - τέρας!

Το δικαστήριο ζήτησε να ληφθούν το συντομότερο δυνατόν αντίγραφα από τα πρακτικά, να διαβιβαστούν στην Εισαγγελία Βόλου και να διερευνηθεί εάν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 23χρονης από τον θείο και με την ευθύνη της μητέρας της και τρίτων προσώπων.

Η κατάθεση φρίκης της παθούσας

Η 23χρονη ανέφερε ότι ο θείος της τη βίασε δύο φορές στο χωριό τον περασμένο Νοέμβριο - Δεκέμβριο. Οι αναφερόμενες γενετήσιες πράξεις επαναλήφθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή μάλωσε με τη μητέρα της, γιατί δεν την άφηνε να πάει στην Αστυνομία και η τελευταία την εξύβρισε.

Δεν είναι γνωστό πώς η 23χρονη κατάφερε να μεταβεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και τι μπορεί να της συνέβη όλες αυτές τις ώρες που ήταν μόνη και αβοήθητη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Η αδερφή της και η θεία της επιβεβαίωσαν το περιστατικό, λέγοντας πως είδαν την 23χρονη και τον θείο της να κάνουν στοματικό έρωτα στο σπίτι.

Η αδερφή ερωτήθηκε από το δικαστήριο πού κοιμόταν η 23χρονη το χρονικό διάστημα που φιλοξενούνται στον θείο και απάντησε ότι κοιμάται μαζί της στον καναπέ, αλλά ο θείος την κυνηγά.

«Δε πιστεύω στα αφτιά μου με αυτά που ακούμε», σχολίασε ο πρόεδρος της έδρας, ο οποίος απευθύνθηκε στην κατηγορούμενη και ζήτησε εξηγήσεις γιατί μάλωσε με την κόρη της.

Η 50χρονη απάντησε ότι η κόρη της τής είπε ότι δεν είναι καλή μητέρα και εκείνη της ανταπάντησε λέγοντας ότι είναι «π……» και ό,τι «γα…..» με τον θείο της!».

Ο πρόεδρος τη ρώτησε στη συνέχεια γιατί εξύβρισε την κόρη της και εκείνη είπε: «Γιατί ξέρει εκείνη…».

Στο ερώτημα γιατί δεν αναζήτησε την 23χρονη ΑμεΑ όταν έφυγε από το σπίτι, απάντησε ότι την ακολούθησε ο θείος και διαπίστωσε ότι πήγε στη νονά της.

Ο δράστης είχε το απύθμενο θράσος, όπως προέκυψε, μετά από όλα αυτά να πάει στην Αστυνομία και να πάρει την 23χρονη όταν ολοκληρώθηκε η προστατευτική φύλαξη την περασμένη Τρίτη και η μητέρα της κοπέλας οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Στην ανάκριση η καταγγελλόμενη υπόθεση

Η δικογραφία της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στην ανάκριση και θα ερευνηθεί εάν τελέστηκαν βιασμός, ασέλγεια, αιμομιξία, υπόθαλψη εγκληματία.

Για την υπόθεση της έκθεσης και της εξύβρισης το δικαστήριο καταδίκασε την 50χρονη σε συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών με αναστολή τριετίας.

Ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, που διορίστηκε από το δικαστήριο, είχε ζητήσει την ελάχιστη των ποινών σχολιάζοντας πως «όλα αυτά που ακούστηκαν στη δίκη δεν τα περίμενε κανένας».

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ (Κατερίνα Μαρούγκα)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση