Γέμισε και πάλι από μαθητές το σχολικό συγκρότημα στην Αμφιθέα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 11:45 Γέμισε και πάλι από μαθητές το σχολικό συγκρότημα στην Αμφιθέα (ΦΩΤΟ)

Ο αγιασμός στα Γυμνάσια - Λύκεια του 1ου και 4ου Λαμίας…

Επιστροφή στα θρανία για πάνω από 8.000 μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Φθιώτιδα και το σχολικό συγκρότημα στην Αμφιθέα Λαμίας, όπου βρίσκονται το 1ο και 4ο Γυμνάσιο & Λύκειο, υποδέχτηκε τα παιδιά για την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού που σημαίνει και την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022.

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, στα προαύλια είδαμε και πάλι ολόκληρο το πρόσωπο μαθητών και εκπαιδευτικών, καθώς δεν ισχύουν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που περιελάμβαναν υποχρεωτικά μάσκες.

Ευχή όλων στο φετινό αγιασμό, είναι να συνεχιστεί αυτή η κανονικότητα, να πάρουμε πίσω τα αυτονόητα και να διατηρήσουμε ως μια κακιά ανάμνηση την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο πρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας τέλεσε διαδοχικά τους αγιασμούς και στα τέσσερα σχολεία μεταφέροντας και τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς που περίμεναν εκτός των προαυλίων.

Τον εκπρόσωπο της Ι.Μ. Φθιώτιδας υποδέχτηκαν, κατά σειρά τέλεσης του αγιασμού, η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου, Παναγιώτα Βελέντζα, ο Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου, Γιώργος Καραγεώργος, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του 1ου Λυκείου, Ευάγγελος Καραγιάννης και οι Υποδιευθυντές του 4ου Λυκείου, Αλέκος Σακελλάρης και Βασίλης Πάντος.

Στο 1ο Λύκειο το Δήμο Λαμιέων εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Κυροδήμος, ο οποίος υπήρξε μαθητής του σχολείου, ενώ στο 4ο Λύκειο παραβρέθηκαν - κι ως γονείς - ο Αναπληρωτής Δημάρχου Θανάσης Ντούζγος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παλιούρας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση