Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας ευχαριστεί τον Υπουργό Οικονομικών και τα ΕΛ.ΠΕ.

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 17:27 Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας ευχαριστεί τον Υπουργό Οικονομικών και τα ΕΛ.ΠΕ.

Παραδόθηκαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός που περιλαμβάνει δύο φορητούς υπολογιστές, δύο προτζέκτορες και διαδραστικό πίνακα, από τη δωρεά των Ελληνικών Πετρελαιών, κατόπιν πρωτοβουλίας του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα.

Την παράδοση έκανε ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια Ανδρέας Σιάμισιης παρουσία του κ. Σταϊκούρα, τους οποίους κι ευχαριστεί θερμά η Διευθύντρια του Σχολείου Αναστασία Ευαγγελοπούλου:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ. κ. Ανδρέα Σιάμισιη και τον Υπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρήστο Σταϊκούρα για την πρωτοβουλία της ενίσχυσης των σχολικών μονάδων της Φθιώτιδας .

Ιδιαίτερα για το σχολείο μας , ενισχύεται σημαντικά ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός με συνέπεια την αναβάθμιση της παρεχόμενης γνώσης μέσω της υλοποίησης εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων μέσα από ελκυστικούς τρόπους διδασκαλίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση