Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο ομβρίων υδάτων του Δήμου Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 20:34 Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο ομβρίων υδάτων του Δήμου Μακρακώμης

Υπογράφτηκε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, μεταξύ του Δημάρχου Μακρακώμης Γεωργίου Χαντζή και του Εκπροσώπου της κοινοπραξίας: Κ/Ξ ΓΩΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΕΤΜΕΚΤΖΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Παναγιώτη Γώγου, η Σύμβαση Κατασκευής Έργου: “ΕΡΓΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Κ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ” προϋπολογισμού μελέτης 2.965.000,00€ με Φ.Π.Α. 24%.

Οι πόροι προέρχονται από πιστώσεις του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, στο οποίο είναι ενταγμένο με την υπ’ αριθ. πρωτ. 21173/13-11-2020 Απόφαση Ένταξης.

Το έργο περιλαμβάνει τα απαιτούμενα έργα διευθέτησης και απορροής των ομβρίων υδάτων από την εντός οικισμού περιοχή της Κοινότητας Μακρακώμης του Δήμου Μακρακώμης. Τα έργα συνίστανται σε 3 ανεξάρτητα δίκτυα αγωγών ομβρίων, τα οποία εκβάλλουν σε ισάριθμες αποστραγγιστικές τάφρους πέριξ του οικισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση