Εργασίες συντήρησης στην οδική γέφυρα του ΑΘΕ στο ύψος της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 20:19 Εργασίες συντήρησης στην οδική γέφυρα του ΑΘΕ στο ύψος της Λαμίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις...

Μέχρι την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 θα διαρκέσουν οι εργασίες συντήρησης ελαστομεταλλικών αρμών της οδικής γέφυρας περί τη Χ/Θ 210+800 του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., στον κλάδο κυκλοφορίας προς Αθήνα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας.

Για την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, καθώς και την αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, πραγματοποιείται αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 211+400 (αρχή ζώνης συναρμογής εισόδου) έως τη Χ/Θ 211+050 και στη συνέχεια διοχέτευση της κυκλοφορίας από τη δεξιά προς την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σταδιακά έως τη Χ/Θ 210+900. Ο αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας θα έχει πέρας τη Χ/Θ 210+650.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση