Γ. Κοτρωνιάς: «Επιτέλους θα λειτουργήσει ο Σταθμός του Μώλου»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 14:45 Γ. Κοτρωνιάς: «Επιτέλους θα λειτουργήσει ο Σταθμός του Μώλου»

Τη γνωστοποίηση για τη λήψη απόφασης, που αφορά στη λειτουργία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μώλου, έκανε ο βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς.

Ο βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς, πραγματοποίησε συνάντηση με το Γεν. Γραμματέα Μεταφορών κ. Ιωάννη Ξιφαρά, καθ΄ύλην αρμόδιο για τα θέματα του σιδηρόδρομου, παρουσία και του εκπροσώπου της κίνησης πολιτών κ. Γ. Ιωάννου  .

Διαβάστε τι δήλωσε ο κ. Κοτρωνιάς αμέσως μετά.

«Εντός της ημέρας ή των αμέσως προσεχώς ημερών θα ανακοινωθεί η απόφαση για το ποιο δρομολόγιο θα σταθμεύει στο Σιδηροδρομικό Σταθμό του Μώλου, ώστε επιτέλους να ξεκινήσει η λειτουργία του προς όφελος φυσικά των κατοίκων  αλλά και της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

Ο βουλευτής εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Γεν. Γραμματέα για την συνεργασία και την πρόθεσή του να δοθεί τελικά η λύση που όλοι μας περιμένουμε...»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση