Διακοπές ρεύματος σήμερα Κυριακή στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 09:12 Διακοπές ρεύματος σήμερα Κυριακή στη Λαμία

Δείτε σε ποιες περιοχές και ποιες ώρες θα γίνουν διακοπές ρεύματος σήμερα Κυριακή.

Η ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ:

«Την Κυριακή 23-10-2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 08:00 έως 11:00 στη Λαμία σε τμήματα των οδών Αχαιών, Ποσειδώνος, Δωριαίων, Ηρακλέως και Καραϊσκάκη.

Την ίδια μέρα, θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 10:00 έως 15:00 στη Λαμία σε τμήματα των οδών Δροσοπούλου, Αβέρωφ, Παρνασσού, Ζακύνθου και Τυμφρηστού από Σπετσών έως Θάνου.

................................................

 Τη Δευτέρα 24-10-2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 08:00 έως 15:00 στο Δ.Δ. Νεράϊδας καθώς και στο τμήμα του δικτύου που οδεύει για τη Νεράϊδα.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση