Προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό στο Νοσοκομείο Λαμίας και τα ΚΥ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 13:15 Προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό στο Νοσοκομείο Λαμίας και τα ΚΥ Φθιώτιδας

Από 15 Μαΐου οι αιτήσεις για 817 θέσεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας…

Αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ η προκήρυξη 2Κ/2024 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.) Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης καθώς και θέσεων (από μεταφορά) Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Οι διακόσιες (200) θέσεις είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), εξακόσιες δέκα επτά (617) θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), υπάρχουν τέσσερις (4) θέσεις από μεταφορά.

Για τη Φθιώτιδα είναι οι παρακάτω θέσεις:

ΤΕ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΔ. ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (5 θέσεις)

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ - 2 θέσεις

Κ.Υ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ - 1

Κ.Υ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ - 1

ΠΠΙ ΡΑΧΩΝ-ΚΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - 1

ΤΕ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΔ. ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (6 θέσεις)

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ - 4 θέσεις

Κ.Υ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ -1

Κ.Υ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ - 1

ΤΕ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΔ. ΤΕ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (2 θέσεις)

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ - 2 θέσεις

ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΔ. ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (1 θέση)

ΠΠΙ ΡΑΧΩΝ-ΚΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - 1 θέση

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 15 Μαΐου ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 31 Μαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Δείτε εδώ την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

Δείτε τις τροποποιήσεις ΕΔΩ.

Να σημειώσουμε ότι εκδόθηκε και η προκήρυξη 3Κ/2024 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα εννέα (59) θέσεων μόνιμου προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 27 Μαΐου ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 και λήγει στις 11 Ιουνίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση