Στερεά: Δεν προλαβαίνουν τις συλλήψεις για εμπρησμούς από αμέλεια!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 11:33 Στερεά: Δεν προλαβαίνουν τις συλλήψεις για εμπρησμούς από αμέλεια!

Ακόμη τρεις το τελευταίο 24ωρο…

«Φωτιά» έχουν πάρει οι ανακριτικές υπηρεσίες της Πυροσβεστικής τις πρώτες ημέρες μετά τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου, καθώς δεν προλαβαίνουν να σχηματίζουν δικογραφίες για εμπρησμούς αμέλεια!

Έτσι μετά τις 11 συλλήψεις και τα 3 ξεχωριστά διοικητικά πρόστιμα την 1η Νοεμβρίου, το επόμενο 24ωρο έφερε ακόμη 5 συλλήψεις και 1 διοικητικό πρόστιμο για πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια.

Οι 3 εκ των 5 συλλήψεων μάλιστα ήταν στην περιοχή της Στερεάς και συγκεκριμένα στην Εύβοια.

Ειδικότερα, ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιστιαίας συνέλαβαν δύο άτομα, ως υπαίτια για πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια. Το ένα σε γεωργική  έκταση, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Ιστιαίας και το άλλο σε γεωργική έκταση στην περιοχή Τσοκαϊτη.

Επίσης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε υπολείμματα καλλιεργειών στην θέση ’’Άνω Μαγούλα’’, του δήμου Ερέτριας.

Τέλος δύο συλλήψεις είχαμε στην Ηλεία για πυρκαγιές, στην Τ.Κ. Κρεστένων και σε δασική έκταση στην Τ.Κ. Δάφνης, του δήμου Ήλιδας.

Το διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υπολείμματα κλαδεμάτων στην αγροτική περιοχή του δήμου Σερρών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση