Συμμετοχή του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Λαμίας στους εορτασμούς της Πολεμικής Αεροπορίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 11:54 Συμμετοχή του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Λαμίας στους εορτασμούς της Πολεμικής Αεροπορίας (ΦΩΤΟ)

Το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λαμίας διοργάνωσε ημερήσια εκδρομή στη Λάρισα, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της πολεμικής αεροπορίας.

Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας σύμφωνα με τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων, άνοιξε τις πύλες της στις 11:00' το πρωί, προκειμένου οι πολίτες να δουν από κοντά αεροσκάφη, όπως F-16C/D Block 52+, Πήγασος ΙΙ BLOCK I, F-4E SRA, καθώς και το τελευταίο απόκτημα της, το RAFALE F3R.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων υπήρχαν στατικές εκθέσεις, δυνατότητα επίσκεψης σε εγκαταστάσεις αλλά και στο χώρο εκθέσεως των παλαιών αεροσκαφών, όπως και επιδείξεις των ικανοτήτων τους εκπαιδευμένων στρατιωτικών σκύλων.

Δείτε εικόνες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση