Βοιωτία: Περιπετειώδης σύλληψη κλέφτη αυτοκινήτων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 13:52 Βοιωτία: Περιπετειώδης σύλληψη κλέφτη αυτοκινήτων

Προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς…

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη την Πέμπτη (10-11-2022) το απόγευμα, 43χρονος Έλληνας στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας, να οδηγεί κλεμμένο ΙΧΦ, ενώ κατηγορείται και για απείθεια και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο 43χρονος είχε νωρίτερα κλέψει το όχημα από περιοχή της Λιβαδειάς και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς να κινείται στην ανωτέρω επαρχιακή οδό.

Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, αντί αυτού όμως ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, επιχείρησε να διαφύγει. Δεν τα κατάφερε όμως να ξεφύγει και αφού εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα, προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Οι αστυνομικοί που τον ακολουθούσαν όμως τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στο στάδιο της προανάκρισης προέκυψε ότι ο συλληφθείς, απογευματινές ώρες της περασμένης Δευτέρας (07-11-2022), είχε διαπράξει ακόμη μία κλοπή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, το οποίο αργότερα εγκατέλειψε σε περιοχή της Λιβαδειάς και εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, πρωινές ώρες της επομένης.

Τα κλεμμένα οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση