Καταδικάστηκε ο πατέρας που απειλούσε ότι θα σκοτώσει την κόρη του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 12:02 Καταδικάστηκε ο πατέρας που απειλούσε ότι θα σκοτώσει την κόρη του

Δόθηκε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής υπό τον όρο να φύγει από το σπίτι …

Χωρίς δικηγόρο και λόγο ασυνάρτητο εμφανίστηκε χθες στο Αυτόφωρο ο 50χρονος άντρας, εναντίον του οποίου κατέθεσαν μήνυση η 14χρονη κόρη του, η σύζυγος και η πεθερά του, στον Αλμυρό.

Ο 50χρονος είχε απειλήσει να σκοτώσει το 14χρονο παιδί, που δεν εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο, αλλά η έγγραφη κατάθεσή του μαρτυρούσε  τον φόβο που επικρατούσε μέσα στο σπίτι. “Κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου για να μην με βρει, φώναζε ότι θα με σκοτώσει, το ίδιο έκανε η μητέρα και η γιαγιά μου”, ανέφερε. Μάρτυρας στο δικαστήριο μόνο η σύζυγος του κατηγορούμενου που δήλωσε πως τα προβλήματα στο σπίτι είναι ανυπέρβλητα.

Ο 50χρονος αρνήθηκε κάθε κατηγορία για τα επεισόδια που συνέβησαν το περασμένο Σάββατο και την Κυριακή και δήλωσε πως στο σπίτι είναι κέρβερος η πεθερά του, που ελέγχει κάθε κίνησή του, γεγονός που δεν αντέχει, ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου στις απειλές εναντίον του παιδιού. Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε πως ο καυγάς και οι απειλές προκλήθηκαν χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν συχνό φαινόμενο, ενώ η σύζυγός του τον είχε καταγγείλει και στο παρελθόν.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 μηνών με αναστολή και υπό τον όρο ότι θα φύγει από το σπίτι που έμενε στον Αλμυρό και θα μετακομίσει στο δικό του σπίτι σε χωριό της περιοχής. Εάν χθες δεν μετακόμιζε, θα οδηγούνταν στη φυλακή, ενώ και ο ίδιος δήλωσε πως δεν θέλει να μένει άλλο στην κοινή στέγη, καθώς όλη την ημέρα του την περνάει σε ένα παράπηγμα στην αυλή. Να σημειωθεί πως στο  αυτοκίνητό του βρέθηκαν τέσσερα μαχαίρια και μια κυνηγετική καραμπίνα, που κατείχε νόμιμα.

Πηγή: gegonota.news

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση