Τροχαίο με μηχανάκι στο κέντρο της Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 07:46 Τροχαίο με μηχανάκι στο κέντρο της Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Προσοχή το ψιλόβροχο έκανε τους δρόμους να γλιστρούν επικίνδυνα…

Τροχαίο ατύχημα δικύκλου με ΙΧΕ, είχαμε λίγο μετά τις 09:30’ το πρωί στη γνωστή διασταύρωση Πατρόκλου και Δροσοπούλου, ένα τετράγωνο μακριά από την κεντρική πλατεία Πάρκου.

Το ΙΧΕ που κινούνταν στην οδό Πατρόκλου, είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση όταν το μηχανάκι ήρθε και το χτύπησε λίγο στο πίσω δεξί φτερό. Η οδηγός του δικύκλου, είχε πατήσει το φρένο για να σταματήσει κανονικά στο STOP που έχει η οδός Δροσοπούλου, όμως της γλίστρησε με αποτέλεσμα να βρει στο ΙΧΕ.

Αν και η επαφή δεν ήταν μεγάλη, ήταν αρκετή για να χαθεί τελείως η ισορροπία και η οδηγός μαζί με το μηχανάκι να βρεθούν με θόρυβο στο οδόστρωμα.

Ευτυχώς η γυναίκα δεν τραυματίστηκε από την πτώση, ωστόσο το μηχανάκι έπαθε σημαντική ζημιά στο μπροστινό μέρος και στο καλάθι του εξαιτίας της πτώσης. Το ΙΧΕ τη γλύτωσε με ένα μικρό βαθούλωμα και μια γρατζουνιά.

Άνθρωποι της Τροχαίας Λαμίας έσπευσαν στο σημείο για να ρίξουν υλικό, καθώς ο δρόμος είχε γεμίσει λάδια. Η κυκλοφορία δε χρειάστηκε να διακοπεί.

Τονίζουμε ότι οι δρόμοι μετά από ψιλόβροχο, είναι ιδιαίτερα ολισθηροί και χρειάζεται από τους οδηγούς ακόμη μεγαλύτερη προσοχή προκειμένου να αποφεύγονται μικρά ή μεγάλα ατυχήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση