Η «Νύχτα των Ευχών» ήρθε και φέτος στη «Γλυκοχώρα Σπερχειάδας» (Φωτογραφίες)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 13:08 Η «Νύχτα των Ευχών» ήρθε και φέτος στη «Γλυκοχώρα Σπερχειάδας» (Φωτογραφίες)

Η «Νύχτα των Ευχών» ήρθε και φέτος στη «Γλυκοχώρα Σπερχειάδας» στις 26 Δεκεμβρίου στην Κοινότητα Σπερχειάδας, του Δήμου Μακρακώμης, να μαγέψει μικρούς και μεγάλους και να κατακλύσει την πόλη με Χριστουγεννιάτικο πνεύμα!

Η Κοινότητα Σπερχειάδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Νέων Σπερχειάδας, τον Λαογραφικό χορευτικό Όμιλο Σπερχειάδας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου Σπερχειάδας και το δεκαπενταμελές του Λυκείου, υπό την αιγίδα του Δήμου Μακρακώμης διοργάνωσαν μια μαγική βραδιά.

Χιλιάδες σαπουνόφουσκες από τους “La petite marguerite”  έκαναν μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν και να αφεθούν στο θέαμα, οι ήχοι από το παραδοσιακό σχήμα του Μουσικού σχολείου Λαμίας συνόδευσαν την βραδιά και φυσικά τα δεκάδες φαναράκια που απλώθηκαν στον ουρανό της Σπερχειάδας έκαναν ακόμα πιο εντυπωσιακή και γιορτινή την ατμόσφαιρα! Δεν έλειψαν φυσικά, οι χειροτεχνίες, οι φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη και τον Καρυοθραύστη και τα ζωγραφισμένα παιδικά προσωπάκια!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση