Ελαστικό δάπεδο ασφαλείας στο Νηπιαγωγείο Αμφίκλειας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 09:26 Ελαστικό δάπεδο ασφαλείας στο Νηπιαγωγείο Αμφίκλειας

Από ανακυκλωμένα ελαστικά…

Εκμεταλλεύτηκαν τις διακοπές των Χριστουγέννων και προχώρησαν τις εργασίες στο νηπιαγωγείο Αμφίκλειας, οι άνθρωποι στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Είχε προηγηθεί η συντήρηση της στέγης, κι ακολούθησε το δάπεδο στον χώρο που βρίσκονται τα όργανα της παιδικής χαράς.

Σε αυτό το χώρο όπου τα παιδιά περνούν μεγάλο κομμάτι της μέρας τους, τοποθετήθηκε σύμφωνα με τη δήμαρχο Αθανασία Στιβακτή ελαστικό δάπεδο ασφαλείας από την εταιρεία Ecoelastika Α.Ε. και μάλιστα από ανακυκλωμένα ελαστικά.

«Η Ecoelastika είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία, φιλική προς το περιβάλλον και υπεύθυνη για την οικολογική διαχείριση των ελαστικών τέλους κύκλου ζωής. Την ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά της», αναφέρει σε ανάρτησή της η Δήμαρχος και προσθέτει:.

«Το αίτημά μας, χάρη στις ενέργειες του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, τον οποίο, επίσης, ευχαριστούμε θερμά, ικανοποιήθηκε άμεσα. Ευχαριστίες, όμως, οφείλουμε και στο Τεχνικό Γραφείο "Κούσουλα", το οποίο ανέλαβε δωρεάν να αποτυπώσει σχεδιαστικά τον χώρο παρέμβασης, το συντομότερο δυνατόν.

»Σκοπός των άμεσων ενεργειών όλων μας ήταν να εκμεταλλευτούμε την τρέχουσα περίοδο των σχολικών διακοπών. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος μας, επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά, προέβη στις απαιτούμενες προπαρασκευαστικές εργασίες (βάση από σκυρόδεμα), ώστε να τοποθετηθεί το εν λόγω δάπεδο και οι μικροί μας φίλοι, με την επιστροφή τους στο σχολείο, να βρουν το προαύλιό τους ανανεωμένο και ασφαλές».

«Με επίκεντρο τα παιδιά μας, άριστη συνεργασία και στόχο την ασφάλειά τους καθώς και την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης, προχωρούμε σε παρεμβάσεις που εκτός από την βελτίωση της καθημερινότητας έχουν παράλληλα περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο», καταλήγει η ανάρτηση της κας Στιβακτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση