Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας: Στηρίζουμε την τοπική αγορά και στις εκπτώσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 08:00 Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας: Στηρίζουμε την τοπική αγορά και στις εκπτώσεις

Ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις και ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας εξέδωσε ανακοίνωση για το τι πρέπει να προσέχουν έμποροι και καταναλωτές.

Επιπλέον ζητεί από τους πολίτες της Λαμίας, να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες θα κάνουν μεγάλες εκπτώσεις…

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας ενημερώνει τους συναδέλφους και το καταναλωτικό κοινό ότι οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως και τη 28η Φεβρουαρίου .
Υπενθυμίζουμε επίσης τη δυνατότητα του προαιρετικού ανοίγματος των καταστημάτων ,σύμφωνα με το νόμο 4177/2013 , κατά την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων ,δηλαδή την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης .

Ευχαριστούμε του συμπολίτες και τους επισκέπτες της Λαμίας για την στήριξη και εμπιστοσύνη στην τοπική αγορά και στα τοπικά καταστήματα . Προτρέπουμε να συνεχίσουν να επισκέπτονται τις τοπικές επιχειρήσεις για τις αγορές τους, επωφελούμενοι τις μεγάλες εκπτώσεις που αναμένονται

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση