Cinepolis Γαλαξίας: «Avatar» και «Η Φάλαινα» οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 10:12 Cinepolis Γαλαξίας: «Avatar» και «Η Φάλαινα» οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις!

«Avatar: The Way of Water» και «Η Φάλαινα» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας προβάλεται η πολυαναμενόμενη συνέχεια της πλέον επιτυχημένης ταινίας όλων των εποχών, «Avatar: The Way of Water» που μας μεταφέρει ξανά στον πλανήτη Pandora και αφηγείται την ιστορία του Jake, της Neytiri και των παιδιών τους, τα προβλήματά τους, τους αγώνες που κάνουν να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που βιώνουν.

Στην Αίθουσα 2 προβάλεται «Η Φάλαινα» του Ντάρεν Αρονόφσκι με τη συγκλονιστική ερμηνεία του Μπρένταν Φρέιζερ.

 Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Η Φάλαινα».

Το Cinepolis Γαλαξίας είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Avatar: The Way of Water» και «Η Φάλαινα» ξεκινούν από την Πέμπτη (12/1).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (13/1) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Avatar: The Way of Water»

Περίληψη
Η πρώτη follow-up ταινία της πλέον επιτυχημένης ταινίας όλων των εποχών με την υπογραφή του James Cameron θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου του 2022.
Μια δεκαετία σχεδόν μετά από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, η νέα ταινία “Avatar: The Way of Water” ξεκινά να μας αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Sully (του Jake, της Neytiri και των παιδιών τους), τα προβλήματά τους, τους αγώνες που κάνουν να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που βιώνουν.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κάμερον
Ηθοποιοί: Ζόε Σαλντάνα, Σαμ Γουόρθινγκτον, Σιγκούρνι Γουίβερ, Στίβεν Λανγκ, Κλιφ Κέρτις, Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, Σ.Σ.Χ.Πάουντερ, Έντι Φάλκο, Τζεμέιν Κλεμέντ, Κέιτ Γουίνσλετ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Η Φάλαινα»

Περίληψη
Ένας ερημίτης καθηγητής αγγλικών που πάσχει από σοβαρή παχυσαρκία, προσπαθεί να συνδεθεί ξανά με την αποξενωμένη κόρη του, σε μία τελευταία απόπειρα να εξιλεωθεί.

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι
Ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ, Χονγκ Τσάου, Σέιντι Σινκ, Σαμάνθα Μόρτον, Τάι Σίμπκινς

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Avatar: The Way of Water» στις 18:00 και στις 22:00 σε 3D στην Αίθουσα 1
  • «Η Φάλαινα» στις 19:15 στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση