Στη Φθιώτιδα υποψήφιος ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 18:26 Στη Φθιώτιδα υποψήφιος ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Συναντήσεις με επαγγελματίες και εμπόρους στη Λαμία και τη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Σπερχειάδα…

Η ιδιαίτερη πατρίδα του η Φθιώτιδα είναι μία από τρεις εκλογικές περιφέρειες που ως αρχηγός κόμματος επέλεξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

 Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ θα είναι υποψήφιος στις Περιφέρειες ,του Βόρειου Τομέα Αθηνών, της Α' Θεσσαλονίκης και της Φθιώτιδας.

Ο κ. Κουτσούμπας πραγματοποιεί επίσκεψη στη Λαμία, θέλοντας να συναντηθεί με επαγγελματικούς και εμπορικούς φορείς της Φθιώτιδας, ενώ το πρόγραμμά του περιλάμβανε και περιοδεία σε εμπορικά καταστήματα του κέντρου της πόλης.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ θα βρεθεί τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στη Σπερχειάδα, προκειμένου να έχει σύσκεψη με εκπροσώπους των αγροτικών και κτηνοτροφικών φορέων του Δήμου Μακρακώμης. Η σύσκεψη που είναι ανοικτή θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Μ & Α Ακρίδα» και θα ξεκινήσει στις 19:30’

Αποχωρεί από το Κοινοβούλιο το ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα…

Η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, μετά από 30 χρόνια παρουσίας στο Κοινοβούλιο, σύμφωνα και με τη δική της γνώμη, δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές, στο πλαίσιο και της ανανέωσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα είναι το γνωστό στέλεχος από τη Φθιώτιδα, Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση