Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 12:06 Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή. 

Το αθλητικό - πολιτιστικό σωματείο «Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Χορού Λαμίας» ήταν ο αποδέκτης της προσπάθειας που κάνει ο Σύλλογος γονέων - κηδεμόνων - φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας, να παρουσιάσει το κοινωνικό του πρόσωπο στην ευρύτερη κοινωνία της Λαμίας και την ευαισθητοποίησή του στα άτομα με αναπηρία.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστούν θερμά τις αδερφές Ρούλια Άννα και Νατάσα, που προσφέρουν δωρεάν προγράμματα Ρυθμικής Βασικής Γυμναστικής και Χορού στις μαθήτριες – μαθητές του ΕΕΕΕΚ
Φθιώτιδας, όπως και στο ειδικό δημοτικό σχολείο κάθε Σάββατο 10:00 έως 11:00 το πρω, στο χώρο του Γυμναστηρίου τους, Αθηνών 139 Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση