Kατάλευκες απ' τα χιόνια οι παραλίες σε Λάρισα και Βόλο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 15:05 Kατάλευκες απ' τα χιόνια οι παραλίες σε Λάρισα και Βόλο (ΦΩΤΟ)

Τα χιόνια της κακοκαιρίας Barbara «έντυσαν» στα λευκά τις παραλίες του Βόλου και της Λάρισας.

Ειδυλλιακές εικόνες και στη Λάρισα με την παραλία να έχει καλυφθεί ολοσχερώς από το χιόνι που φτάνει ως τη θάλασσα.


(φωτο: larissanet)


(φωτο: larissanet)

Την ίδια ώρα ο Βόλος έχει ντυθεί ήδη από χθες στα λευκά με την παραλία να είναι καλυμμένη από χιόνι. Ήδη εδώ και μία ώρα, σφοδρή χιονοκαταιγίδα σαρώνει τον Βόλο και το Πήλιο. 

Η χιονόπτωση, που συνοδεύεται από αστραπές και κεραυνούς, είναι πολύ έντονη, ενώ η πυκνότητα είναι τόσο μεγάλη που περιορίζει σημαντικά την ορατότητα.

Χαρακτηριστικό της έντασης της χιονοκαταιγίδας είναι το γεγονός ότι κάθε λεπτό φεύγει από το λιμάνι και ένα αυτοκίνητο με θαλασσόνερο για να κατευθυνθεί σε περιοχές του Βόλου, όπως επισήμανε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.


(φωτο: magnesiaNews)

Μηχανήματα αποχιονισμού και αλατιέρες κινούνται συνεχώς σε όλο το οδικό δίκτυο του Πηλίου και δίνεται μεγάλη μάχη για να κρατηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί, αλλά οι αλυσίδες είναι απαραίτητες από τον Άνω Βόλο και πάνω με κατεύθυνση προς τα Χάνια και τη Ζαγορά.

Τα σχολεία παραμένουν κλειστά σε όλη τη Μαγνησία και τη Σκιάθο.


(φωτο: magnesiaNews)

Με πληροφορίες της ΕΡΤ/Larisa Net/MagnesiaNews/ΑΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση