Λαμία: Σύλληψη 19χρονου για κλοπή από όχημα και κατάστημα εστίασης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 15:49 Λαμία: Σύλληψη 19χρονου για κλοπή από όχημα και κατάστημα εστίασης

Σχετική ποινική δικογραφία και για δύο ανήλικους που ήταν μαζί του…

Το κρύο κρύο αλλά το… «μεροκάματο» να βγαίνει για τους νεαρούς Ρομά που το βράδυ της περασμένης Κυριακής ξημερώνοντας Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, όταν οι θερμοκρασίες ήταν κάτω από το μηδέν στη Λαμία, διέρρηξαν αυτοκίνητο και έσπασαν την κεντρική πόρτα καταστήματος εστίασης για να κλέψουν.

Ειδικότερα ένας 19χρονος, μαζί με δύο ανήλικους συνεργούς του, αρχικά έκλεψαν από σταθμευμένο όχημα στην οδό Υψηλάντη, ένα πλήρες ηχοσύστημα, αποτελούμενο από κονσόλα ήχου, οθόνη τάμπλετ, ηχεία, ενισχυτή ήχου και άλλα εξαρτήματα και προφανώς στη συνέχεια μετά το κλείσιμο του καταστήματος εστίασης, πρώτες πρωινές ώρες έσπασαν την πόρτα του και έκλεψαν χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή του και άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 19χρονο και να τον συλλάβουν την Τρίτη (7/2) στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα πράγματα που έκλεψε από το αυτοκίνητο, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση των κλοπών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας και για τους ανήλικους οι οποίοι επίσης ταυτοποιήθηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση