Τελευταίο «αντίο» σήμερα στον σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανούλη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 10:12 Τελευταίο «αντίο» σήμερα στον σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανούλη

Θρήνος στη Λάρισα για τον σκηνοθέτη του «Τροχού της Τύχης».

Αισθήματα βαθιάς θλίψης σκόρπισε στην τοπική κοινωνία, όπως και στον τηλεοπτικό κόσμο όλης της χώρας, η απώλεια του σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανούλη σε ηλικία 48 ετών.

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 13.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο στην Λάρισα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, larissanet.gr.

Ο εκλιπών άφησε πίσω τη σύζυγο του Ευαγγελίνα Γκουντάρα, τον αβάπτιστο γιο τους, τη μητέρα του Άννα Γαλανούλη, τα πεθερικά του Βασίλη και Μαρία Γκουντάρα, τα αδέλφια του Κατερίνα – Γιώργο Τσουκαλέλη, Γιώργο – Ουρανία Γκουντάρα, Ελένη Γκουντάρα και τον ανιψιό του Κωνσταντίνο Τσουκαλέλη.

Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Γαλανούλης είχε τη σκηνοθετική ευθύνη του «Τροχού της τύχης», με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αποχαιρέτισε τον στενό του συνεργάτη με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram και το Facebook πριν από λίγες ημέρες.

Δίπλα σε μια φωτογραφία του ίδιου και του σκηνοθέτη από την πολύχρονη συνεργασία τους, ο Πέτρος Πολυχρονίδης έγραψε: «Δεν φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση