Συγκινητική η ανταπόκριση όλων των πολιτών της Στερεάς για τους σεισμόπληκτους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 07:55 Συγκινητική η ανταπόκριση όλων των πολιτών της Στερεάς για τους σεισμόπληκτους

Μεγάλες ποσότητες ρούχων και τροφίμων συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της ΠΕΔ και την υποστήριξη όλων των Δήμων της Περιφέρειας στον άνετο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και σε ένα ακόμη σημείο στη Χαλκίδα.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα που έκαναν οι Δήμοι της Στερεάς Ελλάδας μετά από συντονισμό της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ), για να στηρίξουν τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Βόρειας Συρίας.

Μεγάλες ποσότητες ξηρών τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και ρούχα, συγκεντρώθηκαν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας σε συνεννόηση με το Δήμο Λαμιέων και σε ένα ακόμη σημείο στη Χαλκίδα.

Τα πράγματα θα φύγουν με νταλίκες της ΚΕΔΕ για τον Πειραιά από όπου θα περάσουν στη γείτονα Τουρκία για τις σεισμόπληκτες περιοχές.

Στην ΠΕΛ συναντήσαμε τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς και Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη, που δεν είχε λόγια για να εκφράσει την ικανοποίησή του για το κύμα αλληλεγγύης των Ελλήνων πολιτών. Εκεί και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος στο κάλεσμα του οποίου ανταποκρίθηκαν πολλοί δημότες.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση των πολύτιμων αγαθών στην ΠΕΛ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση