Ο Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του ΚΕΥΠ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 10:49 Ο Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του ΚΕΥΠ

Στο ΚΕΥΠ βρέθηκε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, ο Αντιστράτηγος Αναστάσιος Α. Σπανός, που από τον περασμένο Ιανουάριο με απόφαση του ΚΥΣΕΑ ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Επιθεωρητή Στρατού-Διοικητή Δόγματος και Εκπαίδευσης.

Σκοπός της επίσκεψης του Ευβοιώτη (από το Πράσινο Αλιβερίου) Αντιστράτηγου ήταν η επιθεώρηση των εγκαταστάσεων του Κέντρου που πλέον λειτουργεί ως σημείο εκπαίδευσης όλων των Σωμάτων - Όπλων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.

Η παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του LamiaReport ότι από την προσεχή ΕΣΟ ο αριθμός των νεοσύλλεκτων αυξάνεται κατακόρυφα για να διπλασιαστεί μέχρι το Μάιο ή τον Ιούλιο.

Η βασική εκπαίδευση στο Λαμιώτικο στρατόπεδο διαρκεί τρεις εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση