H στιγμή που επιζήσασα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών πέφτει στην αγκαλιά της μητέρας της [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 11:52 H στιγμή που επιζήσασα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών πέφτει στην αγκαλιά της μητέρας της [βίντεο] (φωτο: glomex)

Με λεωφορεία μεταφέρθηκαν όσοι επιβάτες ήταν καλά στην υγεία τους μετά τη μοιραία σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, με τους συγγενείς τους να περιμένουν με κομμένη την ανάσα.

Μια μητέρα περιμένοντας την κόρη της να κατέβει από το λεωφορείο, σοκαρισμένη και με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, φώναζε «το παιδί μου, το παιδί μου!».

Όπως θα δείτε στις εικόνες από την κάμερα του ΣΚΑΪ, η κοπέλα μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο, και αφού οι αστυνομικοί κατέγραψαν τα στοιχεία της, ανέφερε πως «ήταν πολύ τρομακτικό».

Μάλιστα, μόλις η μητέρα προσπάθησε να την αγκαλιάσει, η ίδια της είπε «μαμά, μη με πιάνεις, είμαι χτυπημένη...».

Δείτε τη στιγμή που η μητέρα βλέπει πως η κόρη της είναι καλά στην υγεία της:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση