Τραγωδία στα Τέμπη: Βαρύ πένθος για τις 20χρονες δίδυμες που σκοτώθηκαν - Νεκρή και η συνομήλικη ξαδέρφη τους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 22:00 Τραγωδία στα Τέμπη: Βαρύ πένθος για τις 20χρονες δίδυμες που σκοτώθηκαν - Νεκρή και η συνομήλικη ξαδέρφη τους

Οι 20χρονες δίδυμες και η ξαδέρφη τους επέστρεφαν με το τρένο στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν.

Βαρύ πένθος στο χωριό Καστράκι των Τρικάλων, τον τόπο καταγωγής των τριών φοιτητριών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη όταν το τρένο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία.

 

Επρόκειτο για δύο 20χρονες δίδυμες αδερφές, τις Θώμη και Χρύσα Πλακιά και την πρώτη ξαδέρφη τους, Αναστασία Πλακιά, η οποία ήταν συνομήλικη. Και οι τρεις επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζαν, μετά το τριήμερο της Αποκριάς που πέρασαν στο χωριό τους μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους.

 

 

 
Τραγωδία στα Τέμπη: Βαρύ πένθος για τις 20χρονες δίδυμες που σκοτώθηκαν - Νεκρή και η συνομήλικη ξαδέρφη τους

Σύμφωνα με το sportrikala, οι γονείς τους, ιδιοκτήτες γνωστής ταβέρνας στο Καστράκι, μόλις έμαθαν τα νέα για το δυστύχημα πήγαν αμέσως στη Λάρισα, όπου μετά απο ώρες αγωνίας και δυστυχώς μέσω της μεθόδου DNA, ταυτοποίησαν τις σορούς των κοριτσιών τους.

Δίδυμες - Τέμπη
Δίδυμες - Τέμπη
Δίδυμες - Τέμπη

 

Πολλοί φοιτητές μεταξύ των θυμάτων

Από τη φονική σύγκρουση των τρένων οι νεκροί έχουν φτάσει τους 40, εκ των οποίων πολλοί ήταν φοιτητές, καθώς όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί οι περισσότερες σοροί που έχουν φτάσει στα νοσοκομεία, ανήκουν σε άτομα νεαρής ηλικίας.

Οπως ανέφερε η ΕΡΤ, στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, επέβαιναν πολλοί φοιτητές από τη Θεσσαλία, οι οποίοι ταξίδευαν προς τις πόλεις όπου φοιτούσαν, μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερα - πέντε νεαρά άτομα από την Καρδίτσα, ενώ δύο εξ' αυτών φέρεται να βρίσκονται στη λίστα των αγνοούμενων επιβατών.Ένα νεαρό κορίτσι είναι καλά στην υγεία του, ενώ άλλοι δύο νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

ΤΡΕΝΑ ΤΕΜΠΗ

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο τρένο επέβαιναν και άτομα απο τα Τρίκαλα. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για πέντε νεκρές φοιτήτριες από την Καλαμπάκα εκ των οποίων οι δύο δίδυμες και η ξαδέρφη τους.

Δυστυχώς, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί, με δεδομένο ότι οι έρευνες στα συντρίμμια δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση