Τέμπη: Βγάζουν συνεχώς νεκρούς από το μοιραίο τρίτο βαγόνι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 10:02 Τέμπη: Βγάζουν συνεχώς νεκρούς από το μοιραίο τρίτο βαγόνι

Δύσκολο έργο και η αναγνώρισή τους…

Τραγωδία δίχως τέλος και για όσο υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι και σοροί που δεν έχουν ταυτοποιηθεί, στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου και βύθισε στο πένθος όλη τη χώρα.

Από το πρωί της Πέμπτης (2/3) οι γερανοί και τα σωστικά συνεργεία έχουν επικεντρωθεί στο πρώτο βαγόνι της δεύτερης θέσης και τρίτο κατά σειρά της μοιραίας αμαξοστοιχίας intercity που είχε ξεκινήσει στις 19:22’ από το Σταθμό της Αθήνας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς ήδη μέχρι τις 09:30’ οι άνδρες της Πυροσβεστικής είχαν βγάλει πέντε (5) σορούς, η κατάσταση των οποίων είναι πολύ άσχημη εξαιτίας της σύγκρουσης και της πυρκαγιάς που προκλήθηκε.

Η αναγνώρισή τους όπως και αρκετών ακόμη που βρέθηκαν στα δύο πρώτα βαγόνια (Α’ θέση και Κυλικείο) θα είναι πολύ δύσκολή και θα γίνει με ταυτοποίηση γενετικού υλικού από συγγενείς.

Όσο και αν ακούγονται νούμερα, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ακόμη πόσοι είναι οι νεκροί, οι ταυτοποιημένοι νεκροί και πόσοι πραγματικά αγνοούνται, ακόμη και μετά από 36 ώρες που σημειώθηκε η τραγωδία…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση