Επίσκεψη της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 21:31 Επίσκεψη της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων στη Φθιώτιδα

Ενημερωτικές Επισκέψεις στις Λιμενικές Αρχές Φθιώτιδας, πραγματοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Βορείων Σποράδων.

Διαβάστε το ενημερωτικό:

«Στο πλαίσιο ενημέρωσης των συναδέλφων που υπηρετούν στις Λιμενικές Αρχές της ένωσης μας, την  02/03/2023 αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ε.Π.Λ.Σ. Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων αποτελούμενη  από τον Πρόεδρο κ ΡΑΓΑΖΟ Φίλιππο, τη Γενική Γραμματέα κα ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Αικατερίνη, τον  Αντιπρόεδρο κ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗ Απόστολο και το Μέλος κ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Αναστάσιο πραγματοποίησε  επίσκεψη στο Λ/Χ Στυλίδας, στο Β΄Λ/Τ Αγίου Κωνσταντίνου και στο Γ΄Λ/Τ Αταλάντης.

 Μέσα από εποικοδομητική συζήτηση με τους συναδέλφους, που υπηρετούν στις ανωτέρω λιμενικές  αρχές προβλήθηκαν τα θέματα που τους απασχολούν. Παράλληλα, ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο Δ.Σ.  ΡΑΓΑΖΟ Φίλιππο για τις τελευταίες εξελίξεις, που αφορούν τα στελέχη Λ.Σ., για τη δράση της Ε.Π.Λ.Σ.  Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων και ζητήθηκε η ενεργή συμμετοχή τους με το να επισημαίνουν τα  προβλήματα, που αντιμετωπίζουν, έτσι ώστε με την άμεση προώθησή τους από την πλευρά της ένωσής  μας να επιτυγχάνεται η λύση τους.

 Η Ε.Π.Λ.Σ. Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων, έχοντας ως στόχο τη διαρκή διεκδίκηση των  δικαιωμάτων των συναδέλφων επιφυλάσσεται για μια νέα επίσκεψη στις ανωτέρω λιμενικές αρχές με  τη συμμετοχή του προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ. 

 Ευχαριστούμε θερμά τον Λιμενάρχη Λ/Χ Στυλίδας Πλοίαρχο Λ.Σ. ΒΕΤΣΙΚΑ Ευθύμιο, τη Διοικητή του Β’  Λ/Τ Αγίου Κωνσταντίνου Υποπλοίαρχο Λ.Σ. Κριμπά Χαραλαμπία, τη Διοικητή του Γ’ Λ/Τ Αταλάντης  Υποπλοίαρχο Λ.Σ. Κατσούλα Μαλαματένια και όλους τους συναδέλφους μας για τη θερμή υποδοχή και  φιλοξενία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση