Διακοπές ρεύματος στους Δήμους Λαμιέων και Στυλίδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 22:03 Διακοπές ρεύματος στους Δήμους Λαμιέων και Στυλίδα

Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Μαρτίου…

Προγραμματισμένες εργασίες σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα φέρουν διακοπές ρεύματος την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 σε περιοχές των Δήμων Λαμιέων και Στυλίδας, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Πιο αναλυτικά,

Την Τρίτη 7-3-2023, από ώρα 07:30’ έως 14:00’, στην ευρύτερη περιοχή της παραλίας Πελασγίας, Διόδια Πελασγίας και σε τμήμα αρδευτικών Αχλαδίου και Πελασγίας.

Επίσης, θα γίνουν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στις 06:00’, στην ίδια περιοχή για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Την Τρίτη 7-3-2023, από ώρα 09:00’ έως 12:00’, στην Άνω Παύλιανη.

 Την Τετάρτη 8-3-2023, από ώρα 08:00 έως 15:00’, στη Λαμία, σε τμήμα του δικτύου πέριξ της οδού Λεβαδείας (ενδεικτικά τμήμα οδών Λεωφόρος Ειρήνης, Λεωφ. Ελευθερίας, Θυμάτων Εμφ. Πολέμου, Αναξιμένους, Αγγ. Χατζημιχαήλ, Ναυπάκτου, Φραντζή).

Επίσης, θα γίνουν 30λεπτες διακοπές ρεύματος στις 08:00’ και στις 15:00’, σε τμήμα του δικτύου από οδό Φραντζή, Λεωφόρο Δημοκρατίας έως και τάφρο Λαμίας για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση