Καμένα Βούρλα: Νέος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού - Πολιτισμού ο Κ. Σκεπαρνάκος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 21:32 Καμένα Βούρλα: Νέος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού - Πολιτισμού ο Κ. Σκεπαρνάκος

Μέχρι τέλος της δημοτικής περιόδου…

Με απόφαση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων, Γάννη Συκιώτη ορίσθηκε άμισθος Αντιδήμαρχος ως τις 31-12-2023 ο Κωνσταντίνος Σκεπαρνάκος.

 Στον κ. Σκεπαρνάκο μεταβιβάστηκαν οι αρμοδιότητες της εποπτείας και του συντονισμού αθλητισμού και αθλητικών δραστηριοτήτων και πολιτισμού και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Ειδικότερα, με θητεία από 6-3-2023 έως το τέλος της Δημοτικής περιόδου, ήτοι 31-12-2023 του μεταβιβάζονται καθ' ύλην η παρακάτω αρμοδιότητες:

• Εποπτείας και συντονισμού θεμάτων αθλητισμού και αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου

• Εποπτείας και συντονισμού θεμάτων πολιτισμού και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου

Ο κ. Συκιώτης ανέφερε σχετικά: «Ο Κώστας Σκεπαρνάκος είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Παγκράτιο και ξεχωρίζει για το πνεύμα συνεργασίας και την έμπνευση της ευγενούς άμιλλας. Του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει έναν άρτιο συνδετικό κρίκο στην ισχυρή ομάδα εργασίας που έχουμε δημιουργήσει. Σκοπός όλων μας άλλωστε είναι να υπηρετούμε τους πολίτες με συνέπεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση