Την Κυριακή ξανά στους δρόμους οι Φοιτητές της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 12:43 Την Κυριακή ξανά στους δρόμους οι Φοιτητές της Λαμίας

Νέο συλλαλητήριο για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών…

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις από τους Φοιτητικούς Συλλόγους των Τμημάτων του Π.Θ. με έδρα τη Λαμία, με νέο συλλαλητήριο στην πλατεία Πάρκου την Κυριακή 12 Μαρτίου.

Οι Φοιτητές και των 5 τμημάτων (Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής με Εφαρμογές στην Βιοϊατρική, Φυσικής, Μαθηματικών και Φυσικοθεραπείας), δίνουν ραντεβού για τις 12 το μεσημέρι στον ίδιο χώρο όπου την περασμένη Τετάρτη συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 2.000 άτομα.

Διαβάστε την ανακοίνωση - κάλεσμα των Φοιτητικών Συλλόγων Λαμίας:

«Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συμφοιτητές μας, μαθητές και εργαζόμενους που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση χθες 8/3 στην Πλ. Πάρκου! Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες που κατέκλεισαν με συνθήματα τους δρόμους της Λαμίας, τους χιλιάδες που έγιναν η φωνή των νεκρών. Το μήνυμα είναι ένα και δεν πρόκειται να πάμε πίσω από αυτό: Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη δεν θα συγκαλυφθεί!

ΜΑΘΗΤΕΣ,ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ //  Έπειτα απο τον συντονισμό που πραγματοποιήσαμε χθες 8/3 οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Λαμίας και Μαθητικά Συμβούλια των σχολείων της πόλης, προχωράμε σε:

ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/3, 12:00, ΠΛ. ΠΑΡΚΟΥ

Η μεγάλη μας δύναμη και ο μοναδικός δρόμος –είναι ο συλλογικός οργανωμένος αγώνας! Μόνο με αυτόν τον αγώνα θα δικαιωθούν τα θύματα στα τρένα! Μόνο με αυτόν τον αγώνα θα τιμωρηθούν όλοι οι "σταθμάρχες" της πολιτικής που σκορπίζει το θάνατο!

Απαιτούμε τα αυτονόητα:

Να σταματήσει η άθλια προσπάθεια συγκάλυψης τους εγκλήματος!

Ασφαλείς μεταφορές και υποδομές - να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους

Να δοθεί όλη η αναγκαία βοήθεια στις οικογένειες των θυμάτων, στους τραυματίες.

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ - ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση