Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων: Έκκληση για υιοθεσίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 16:10 Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων: Έκκληση για υιοθεσίες

Ανοίξτε το σπίτι και την αγκαλιά σας, σε μία από αυτές τις φατσούλες!

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων η σημερινή και εμείς οι άνθρωποι  που αγωνιζόμαστε καθημερινά για να χαρίσουμε μια αγκαλιά και ένα σπίτι στα  αδύναμα και βασανισμένα πλάσματα που βιώνουν αναξιοπρεπώς, σε δύσκολες συνθήκες δίπλα μας, εμείς που γεμίσαμε τα σπίτια μας με τις αναπνοές τους, εμείς που θέλουμε  να φύγουν από τους αφιλόξενους δρόμους της πόλης μας,  βρίσκοντας τους σπίτι αφού αυτή η λύση είναι μονόδρομος για να μειωθούν τα αδέσποτα ζωάκια, σήμερα, ειδικά σήμερα, σας εκλιπαρούμε να ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ από τα δεκάδες που διασώζουμε τον τελευταίο καιρό, οι ελάχιστοι εθελοντές  φιλόζωοι της πόλης μας.

Σας παραθέτω  την κραυγή τους, ένα μήνυμα  από την καρδιά  ενός αδέσποτου μωρού και σας εκλιπαρώ να ανοίξετε την αγκαλιά  σας στους μικρούς μας ήρωες, υποσχόμενη ότι η ζωή σας θα γίνει πιο όμορφη:

"Με πνίγει το παράπονο, γιατί στον κόσμο αυτόνα
τα καλοκαίρια τα 'χασα κι έπεσα στον χειμώνα.."
Και ας ξημερώνει  Άνοιξη...
Οι άνθρωποι  που με έσωσαν  δεν θέλουν  να ανεβάσουν  δακρύβρεχτο  ποστ, αλλά η ιστορία της μικρής ζωούλας μου δεν είναι ευχάριστη, ούτε ενδιαφέρουσα, ούτε καν ασυνήθιστη!
Η μαμά μου... που με έσωσε από τον δρόμο  με τα αδέρφια  μου θα βρίσκεται κοντά μου μέχρι τον Μάιο και μετά δεν υπάρχει στέγη πλέον για εμένα! 
Κανένας δεν με έχει ζητήσει... γι αυτό μάλλον γεννήθηκα με μάτια θλιμμένα!  Είμαι για όλους ένας σκύλος μεσαίου  μεγέθους, ημίαιμος, συνηθισμένος... αν και γλυκός και σοκολατένιος!  Η μαμά βλέπει στα μάτια μου πολλά όπως λέει... Κουταβάκι τριών μηνών και μου φαίνεται  σαν ψέμα ότι θα ξαναβρεθώ στον δρόμο και θα πεινάω, θα διψάω, δεν θα έχω μαλακό κρεβατάκι και θα σας ενοχλώ (όσο καταφέρω να ζήσω) ... αλλά ακόμη  ελπίζω σε εσάς! Μόνο σε εσάς!"

Rony

Αν θέλετε  να υιοθετήσετε τον Rony ή ένα από τα αδέρφια  του επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6947685151

Χρυσάνθη Καραγιάννη 
Αντιπρόεδρος  του Πανελλαδικού Σωματείου ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση