Λαμία: «Έσβησε» το χαμόγελο της Νάσιας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 21:23 Λαμία: «Έσβησε» το χαμόγελο της Νάσιας

Βαρύ πένθος στο Δήμο Λαμιέων για την απώλεια της Αθανασίας (Νάσιας) Τσαλαφούτα μόλις στα 48 της χρόνια.

Εργαζόταν ως κοινωνικός λειτουργός στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και από τη θέση της βοηθούσε πολλούς δημότες που είχαν την ανάγκη ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης και μέσω του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο αδόκητος χαμός της σκόρπισε τη θλίψη όχι μόνο στους συναδέλφους της στο δήμο αλλά και σε όλη τη Λαμία, καθώς υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή για την καλοσύνη της και το ζεστό της χαμόγελο. Ήταν σύζυγος του γνωστού ιατρού παθολόγου - ηπατολόγου Γιάννη Ξυνοτρούλα που εργάζεται στην υπηρεσία αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Αφήνει πίσω της επίσης την μονάκριβη κόρη της Σπυριδούλα, γονείς και αδέρφια.

Το τελευταίο αντίο στην Νάσια θα πουν συγγενείς και φίλοι σήμερα Πέμπτη (6/4/23) στις 5:00’ το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό ενός τόσο νέου ανθρώπου που είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στον τόπο μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Καλό Παράδεισο!

Τα συλλυπητήρια των συναδέλφων της στο Δήμο Λαμιέων

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δ. Λαμιέων και όλα τα μέλη του, εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια της συναδέλφου Αθανασίας (Νάσιας) Τσαλαφούτα. Εκ μέρους όλων των συναδέλφων, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην  οικογένεια και στους οικείους της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση