Σκοτώθηκε σε τροχαίο 45χρονος Πυροσβέστης - Δύσκολες ώρες για 20χρονο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 07:47 Σκοτώθηκε σε τροχαίο 45χρονος Πυροσβέστης - Δύσκολες ώρες για 20χρονο (ΦΩΤΟ αρχείου)

Δύο σοβαρά τροχαία με ισάριθμες εκτροπές αυτοκινήτων μέσα σε λίγες ώρες στη Στερεά…

Ένας νέος άνθρωπος 45 ετών, οικογενειάρχης, Πυροσβέστης στο επάγγελμα, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα του Σαββάτου (8/4) στην επαρχιακή οδό Θηβών - Καλλιθέας.

Επρόκειτο για ένα εξαιρετικό στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών, που έχασε τη ζωή του μετά από εκτροπή και πρόσκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με δέντρο.

Εικάζεται ότι κάποιο παθολογικό αίτιο προκάλεσε το συγκεκριμένο τροχαίο, ωστόσο τις απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία - νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Τανάγρας.

Σοβαρός τραυματισμός νεαρού οδηγού

Δυστυχώς μία ακόμη εκτροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε με λίγες ώρες διαφορά από το δυστύχημα στην Καλλιθέα. Αυτή τη φορά στο Πευκί στη Βόρεια Εύβοια, γύρω στις 03:30’ τα ξημερώματα Κυριακής (9/4), ΙΧΕ που οδηγούσε 21χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε περίφραξη ελαιοπερίβολου.

Ο νεαρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και από κει στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, αναμενόταν η διακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ιστιαίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση