Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα κάνουν Ανάσταση και Πάσχα με ομπρέλες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 09:27 Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα κάνουν Ανάσταση και Πάσχα με ομπρέλες

Χαλάει πάλι ο καιρός από σήμερα Μ. παρασκευή σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Μετά τη χθενική Ανοιξιάτικη ημέρα σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, αναμένονται αραιές νεφώσεις, που στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα πυκνώσουν. Θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση στα δυτικά, από αργά το απόγευμα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά, ως προς τις μέγιστες τιμές, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά το θερμόμετρο θα φτάσει στους 23-25 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 19-21 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός θα είναι ο καιρός σε κάποιες περιοχές και το Μεγάλο Σάββατο. Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν από το βράδυ στα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με βαθμιαία βελτίωση στα βόρεια από το μεσημέρι. 

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές, με λίγες παροδικές βροχές στα δυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα 

Οι βροχές θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού και την Κυριακή του Πάσχα σε κάποιες περιοχές, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. 

Συγκεκριμένα, στην ανατολική νησιωτική χώρα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το μεσημέρι. 

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση