Αποκλειστικά ηλεκτρονικά οι άδειες εκτέλεσης πλοών για επαγγελματικά & ερασιτεχνικά σκάφη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 23:03 Αποκλειστικά ηλεκτρονικά οι άδειες εκτέλεσης πλοών για επαγγελματικά & ερασιτεχνικά σκάφη

Πως θα κάνετε τις αιτήσεις σας…

Με Απόφαση του Υ.ΝΑ.Ν.Π. οι αιτήσεις έκδοσης και ανανέωσης Άδειας Εκτέλεσης Πλόων Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Σκαφών θα διεκπεραιώνονται ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω της Ηλεκτρονικής Εφαρμογής καταχώρισης αιτήσεων Αρμοδιότητας Λιμενικής Αστυνομίας (e-ΔΛΑ).

Η συγκεκριμένη απόφαση δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (Β’ 2909/03-05-2023) με θέμα: ‘’ΚΥΡΩΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΑΡΙΘ.23 «ΜΙΚΡΑ ΣΚΑΦΗ – ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ»’’

Οι Άδειες Εκτέλεσης Πλόων, κατά την διάρκεια διενεργούμενων ελέγχων, δύναται να επιδεικνύονται και από ηλεκτρονικά μέσα, όπως κινητά τηλέφωνα.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται από εξωτερικούς χρήστες πολίτες (φυσικά και νομικά πρόσωπα) μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://edla.hcg.gr, είτε χωρίς σύνδεση για περιήγηση στην εφαρμογή, είτε με χρήση προσωπικών κωδικών TaxisNET για αυθεντικοποίηση κι εν συνεχεία υποβολή αίτησης.

Σημειώνεται ότι, στον σύνδεσμο https://edla.hcg.gr/help/ παρατίθενται αναλυτικές οδηγίες αναφορικά με την ορθή χρήση της εφαρμογής από τους εξωτερικούς χρήστες, ενώ για περαιτέρω διευκρινήσεις-οδηγίες επί του θέματος, μπορείτε να απευθύνεστε και στο Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση