Το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» στην πόλη της Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 10:42 Το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» στην πόλη της Λαμίας (ΦΩΤΟ)

«Στάση» στην πόλη της Λαμίας και στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας έκανε το πρωί της Δευτέρας 8 Μαΐου το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης», σε μια περιβαλλοντική δράση ενημέρωσης μαθητών σχολείων για θέματα που αφορούν την ανακύκλωση.

Η δράση διοργανώθηκε από το Δήμο Λαμιέων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Φθιώτιδας, τον Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. και την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης Α.Ε. (ΕΕΑΑ).

Μέσα από μια διαδραστική διαδικασία οι μαθητές σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μπόρεσαν μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού και της δημιουργικότητας να «ξεναγηθούν» στο κόσμο της καθαριότητας και ειδικότερα της ανακύκλωσης, με στόχο ένα καλύτερο αύριο.

Στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας παραβρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Λαμιέων  ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Μουστάκας και Δήμητρης Τζούφλας,  ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Φθιώτιδας Ευθύμιος Γκούμας και εκπαιδευτικοί και στελέχη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης Α.Ε. (ΕΕΑΑ).

Ο Δήμαρχος Λαμιέων για μια ακόμη φορά τόνισε την χρησιμότητα της σχολικής ενημέρωσης για θέματα ανακύκλωσης, καλλιεργώντας μια περιβαλλοντική κουλτούρα για ένα μέλλον πιο καθαρό, πιο ανθρώπινο.

Δείτε φωτογραφίες:

2

4

5

6

7

8

9

10

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση