Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λαμία και Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 10:52 Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λαμία και Φθιώτιδα

17 συνολικά σε όλη τη Στερεά τις τελευταίες ημέρες…

Συνεχίζεται η προσπάθεια των Αστυνομικών Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, κατά της διάδοσης των ναρκωτικών, με 17 συλλήψεις τις τελευταίες 4 ημέρες.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (5 άτομα), της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (2 άτομα), του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς (2 άτομα), του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας (3 άτομα), της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας (2 άτομα), της Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, καθώς και των Α’ και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου.

Πρόκειται για 16 διαφορετικές περιπτώσεις, όπου κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, αυτοσχέδια τσιγάρα και τρίφτες κάνναβης, καθώς και φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένων με ναρκωτικές ουσίες.

«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας», σημειώνει τέλος στο ενημερωτικό δελτίο το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Διεύθυνσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση