Ολοκληρώνεται το Υδατοδρόμιο Σκύρου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 17:09 Ολοκληρώνεται το Υδατοδρόμιο Σκύρου

Σειρά παίρνουν τα υδατοδρόμια Σκοπέλου, Αλοννήσου, Καλαμάτας και Κυλλήνης από την Hellenic Seaplanes…

Ολοκληρώθηκε η χερσαία εγκατάσταση του υδατοδρομίου του νησιού της Σκύρου δίνοντας έτσι νέα ώθηση στο δίκτυο υδατοδρομίων της Ελλάδας, ενώ σύμφωνα με την Hellenic Seaplanes σειρά παίρνουν τα υδατοδρόμια Σκοπέλου, Αλοννήσου, Καλαμάτας και Κυλλήνης.

Η Hellenic Seaplanes, η οποία έχει αναλάβει μέσω της θυγατρικής εταιρείας Υδατοδρόμιο Σκύρου Ι.Κ.Ε. το project της ίδρυσης και λειτουργίας του υδατοδρομίου στο νησί, ολοκλήρωσε τα κατασκευαστικά έργα που αφορούν τις χερσαίες εγκαταστάσεις του υδατοδρομίου στη ζώνη του λιμανιού της Λιναριάς Σκύρου.

Με την ολοκλήρωση του σταθμού εξυπηρέτησης επιβατών θα τοποθετηθούν άμεσα οι πλωτές προβλήτες πρόσδεσης υδροπλάνων (υδάτινη εγκατάσταση) για την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση έως δύο υδροπλάνων καθώς και ο απαιτούμενος εξοπλισμός του υδατοδρομίου όπως μηχανήματα Χ-RAY και μαγνητική πύλη, το σκάφος ασφαλείας κλπ. για την έναρξη λειτουργίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση