Δυστύχημα Τεμπών: Τι αλλάζει στη διερεύνηση της υπόθεσης μετά τις ανακοινώσεις του Αρείου Πάγου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 16:23 Δυστύχημα Τεμπών: Τι αλλάζει στη διερεύνηση της υπόθεσης μετά τις ανακοινώσεις του Αρείου Πάγου

Παραμένει στο Εφετείο Λάρισας και στα καθήκοντα του ως ανακριτής στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών ο εφέτης κ. Σωτήρης Μπακαΐμης.

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις του Αρείου Πάγου για τις μεταθέσεις και τις τοποθετήσεις των δικαστικών λειτουργών περιελάμβανε και το όνομα του κ. Μπακαΐμη ο οποίος μετατίθεται από το Εφετείο Λάρισας στο Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της larissanet.gr, λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση των Τεμπών, ο κ. Μπακαΐμης θα παραμείνει στο Εφετείο Λάρισας μέχρι την ολοκλήρωση των ανακριτικών του καθηκόντων.

Θυμίζουμε ότι στις  10 Μαρτίου μετά από ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας Εφετών Λάρισας ο κ. Μπακαϊμης ανέλαβε χρέη ανακριτή στη συγκεκριμένη υπόθεση ενώ αναπληρώτρια ορίστηκε η εφέτης κα Σοφία Λυμπεριάδου.

Να σημειωθεί ότι μαζί με τον εφέτη ανακριτή, ως επιβλέπων της ανακριτικής διαδικασίας είναι και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας κ. Σταμάτης Δασκαλόπουλος ο οποίος αναμένεται να παραδώσει τη σκυτάλη  λόγω συνταξιοδότησης στην Εισαγγελέα Εφετών, κα Σοφία Αποστολάκη η οποία μετατίθεται στο Εφετείο Λάρισας από το Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας.

Η κα Αποστολάκη αναμένεται να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους, το Σεπτέμβριο, ενώ θυμίζουμε ότι ο κ. Δασκαλόπουλος συνταξιοδοτείται στις 30 Ιουνίου.

Πηγή: larissanet.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση