Ερωτηματολόγιο για γυναίκες που θα ήθελαν να ασχοληθούν με τη γαλάζια οικονομία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 17:40 Ερωτηματολόγιο για γυναίκες που θα ήθελαν να ασχοληθούν με τη γαλάζια οικονομία

Πρόγραμμα She4Sea για άνεργες και εργαζόμενες…

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης την απασχολησιμότητας και την επαγγελματική εξέλιξη των γυναικών στους τομείς της γαλάζιας οικονομίας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη ναυτιλία, τον θαλάσσιο τουρισμό & την αλιεία/υδατοκαλλιέργεια, διεξάγεται ηλεκτρονική έρευνα από την HELMERA με τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου (10’) από άνεργες αλλά και εργαζόμενες γυναίκες που μπορεί να ενδιαφέρονται για την απασχόληση και την επαγγελματική εξέλιξη στους τομείς αυτούς.

Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα "She4sea - Employability and entrepreneurial development of women in water-based blue economy sectors".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση