Νεκρός ο 22χρονος στρατιώτης οδηγός του ΙΧΕ που έπεσε σε κολόνα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 10:36 Νεκρός ο 22χρονος στρατιώτης οδηγός του ΙΧΕ που έπεσε σε κολόνα

Είχε πάρει άδεια και βρισκόταν στο χωριό του για να ψηφίσει. Σοβαρά τραυματίας η 17χρονη συνοδηγός. Δύο ακόμη νεαρά άτομα τραυματίες…

Τραγωδία τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο Βέλος Αλιβερίου, μετά την εκτροπή ΙΧΕ και την πρόσκρουση του σε ξύλινη κολόνα της ΔΕΗ.

Ο απολογισμός ήταν ένας 22χρονος νεκρός και τρία ακόμη νεαρά άτομα τραυματίες (οι δύο ανήλικοι), εκ των οποίων το ένα σοβαρά.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα στο 54ο χλμ της ε.ο. Λεπούρων - Χαλκίδας, στο ύψος του Βέλους, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στην κολόνα.

Οκτώ πυροσβέστες από το ΠΚ Αλιβερίου, επενέβησαν για τον απεγκλωβισμό του άτυχου οδηγού αλλά και τριών ακόμη ατόμων, μιας 17χρονης, ενός 15χρονου και μιας ακόμη γυναίκας 20 ετών.

Οι τραυματίες παραδόθηκαν σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά τους στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε και ο θάνατος του 22χρονου, ενώ σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της 17χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, o άτυχος νέος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην Κύμη και βρισκόταν στο χωριό του προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το ΑΤ Αλιβερίου που παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής για τον άτυχο νέο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση