Θέσεις εργασίας στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 12:55 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Λοκρών

Οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων…

Την πρόσληψη έξι (6) ατόμων και συγκεκριμένα ενός (1)  ατόμου κλάδου/ειδικότητας ΔΕ Οδηγών κατηγορίας Γ΄+Δ΄, ενός (1) ατόμου κλάδου/ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας – οδοκαθαριστής (Κοινότητα Αρκίτσας της Δ.Ε. Δαφνουσίων), ενός (1) ατόμου κλάδου/ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας – οδοκαθαριστής (Κοινότητα Μαλεσίνας της Δ.Ε. Μαλεσίνας) και τριών (3) ατόμων κλάδου/ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας  (συνοδοί Απορριμματοφόρου)  με δίμηνη σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στη Δ/νση Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος (Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων και Εξοπλισμού), με τα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα διάρκειας δύο (2) μηνών, ανακοίνωσε ο Δήμος Λοκρών

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023.

Περισσότερα ΕΔΩ.

 Επίσης ανακοινώθηκε η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός  (1) ατόμου για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης της χρονικής περιόδου 2022-2023» του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου για την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη στο Δήμο Λοκρών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση