Πήλιο: Αεροπλάνο "συνετρίβη" στο δάσος για τις ανάγκες της σειράς "The Castaways"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 15:39 Πήλιο: Αεροπλάνο "συνετρίβη" στο δάσος για τις ανάγκες της σειράς "The Castaways"

Ένα πεσμένο αεροπλάνο μέσα στο δάσος αντίκρισαν έκπληκτοι επισκέπτες που θέλησαν να περπατήσουν στο δάσος στην ευρύτερη περιοχή της Ζαγοράς Πηλίου. Σε εξέλιξη τα γυρίσματα της σειράς "The Castaways" στην περιοχή.

Σύμφωνα με το GEGONOTA.NEWS, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα της σειράς του BBC και της Paramaount "The Castaways" στο Ανατολικό Πήλιο, με πολλά σημεία της ευρύτερης περιοχής να έχουν μετατραπεί σε υπαίθρια στούντιο.

Η σειρά που βασίζεται στη νουβέλα της Λούσι Κλαρκ, έχει κεντρικό της θέμα ένα αεροπορικό δυστύχημα, για την αναπαράσταση του οποίου χρειάστηκε να τοποθετηθεί ένα αεροπλάνο πραγματικών διαστάσεων στο δάσος της Ανάληψης, μεταξύ Ζαγοράς και Χορευτού το οποίο – σύμφωνα με το σενάριο – έχει συντριβεί στην περιοχή.

Τουρίστες που επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες το Χορευτό για μπάνιο και θέλησαν να περπατήσουν στο δάσος, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν βρέθηκαν μπροστά στο πεσμένο αεροπλάνο, όπως αναφέρει το gegonota.news. Αρχικά θεώρησαν ότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός και πλησίασαν έντρομοι να δουν τι συμβαίνει, καθώς στην περιοχή δεν υπήρχε κανείς. Στη συνέχεια πληροφορήθηκαν ότι πρόκειται για «σκηνικό» του The Castaways, που γυρίζεται σε παραλίες όπως η Φακίστρα, η Πλάκα, ο Μυλοπόταμος, η Παρίσαινα, οι θαλασσοσπηλιές του Βένετου, το δάσος της Ανάληψης και το Γαλανόρεμα.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη περιοχή του Ανατολικού Πηλίου επιλέχθηκε για το πολύ πράσινο τοπίο που κατά τόπους προσομοιάζει με τα νησιά Φίτζι, όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα της σειράς.

Σύμφωνα με το σενάριο, οι πρωταγωνιστές ξεκινούν από το αεροδρόμιο του Λονδίνου για εξωτικό ταξίδι. Μετά την πρόσκρουση του αεροπλάνου στα νησιά Φίτζι και ενώ η ασφαλιστική εταιρεία ισχυρίζεται πως οι επιβαίνοντες είναι όλοι νεκροί, η αδερφή ενός εκ των θυμάτων δυσπιστεί και μεταβαίνει στο σημείο με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια.

Το καστ της σειράς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αρκετούς διάσημους πρωταγωνιστές, όπως οι Σέρινταν Σμιθ, Σελίν Μπάκινς και Τζέισον Στέϊθαμ. Τα γυρίσματα στην περιοχή του Πηλίου αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση