Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων και της Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 14:24 Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων και της Στυλίδας

Αναλυτικά περιοχές και ώρες…

Σύμφωνα με το Γραφείο Λαμίας του ΔΕΔΔΗΕ, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης, θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, σε δίκτυο που αφορά περιοχές των Δήμων Λαμιέων και Στυλίδας.

Ειδικότερα το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023, από  ώρα 08:00’ έως 15:00’, σε δίκτυο που αφορά την περιοχή του Φραντζόμυλου.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρη διακοπή κατά την έναρξη και λήξη των εργασιών στις περιοχές του Γοργοποτάμου, Δύο Βουνά, Δέλφινο, Κουμαρίτσι. 

Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος, από ώρα 08:00’ έως 16:00’, σε δίκτυο που αφορά την Υπάτη, τα Βαρκά, το Αργυροχώρι, το Καπνοχώρι και πέριξ της περιοχής. 

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρη διακοπή κατά την έναρξη και λήξη των εργασιών στα Λουτρά Υπάτης.

Τέλος την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος, από ώρα 8:00’ έως 11:00’, σε δίκτυο που αφορά τη Στυλίδα επί της οδού Καρκαλή  από την διασταύρωση Διβριώτη - Καρκαλή μέχρι την διασταύρωση Ζακούλα – Καρκαλή.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση