Μία μετεγγραφή και δύο ακόμη ανανεώσεις για τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 08:48 Μία μετεγγραφή και δύο ακόμη ανανεώσεις για τη Λαμία

Τέλος Μεντίνα και Νικοπολίδης…

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (28-11-1992) Ουρουγουανό επιθετικό, Mathías Acuña, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Ο Acuña είναι γνωστός στην Ελλάδα όταν τον Ιανουάριο του 21 υπέγραψε στη Λάρισα, όπου και έμεινε μέχρι το Φεβρουάριο του 22. Κατέγραψε συνολικά 37 συμμετοχές πετυχαίνοντας εννέα γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Λαμία τον απέκτησε από τη CA Boston River της Ουρουγουάη με την οποία είχε τέσσερα γκολ και μια ασίστ σε 17 συμμετοχές.

«Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Επίσης ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τη μορφή δανεισμού από την Όρενμπουργκ της Ρωσίας, του Λευκορώσου ποδοσφαιριστή Aliaksandr Paulavets.

«Ο 26χρονος σέντερ μπακ ο οποίος έγινε μέλος της ομάδας μας τον Ιανουάριο του 2023, καταγράφοντας μέχρι σήμερα 5 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, θα συνεχίσει να είναι μέλος του συλλόγου και την ερχόμενη σεζόν.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο», αναφέρει για τον Παύλοβετς η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Επίσης ανανέωσε και ο 19χρονος τερματοφύλακας Νίκος Τρόπουλος. «Ο νεαρός υποσχόμενος γκολκίπερ που αποτελεί επαγγελματικό μέλος της ομάδας μας από τον Ιανουάριο του 2021, προερχόμενος από τις υποδομές του συλλόγου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ της και την ερχόμενη σεζόν. Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Στον αντίποδα ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας με τους Τζέισον Μεντίνα και Γιάννη Νικοπολίδη.

Ο 28χρονος Κολομβιανός ερχόμενος το Φεβρουάριο πρόλαβε και έπαιξε 10 παιχνίδια σημειώνοντας και ένα πολύτιμο γκολ. Ο 22χρονος Γιάννης γιος του παλιού διεθνή τερματοφύλακα Αντώνη Νικοπολίδη, είχε έρθει στη Λαμία τον Ιανουάριο, ήταν σε αρκετές αποστολές του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου χωρίς να αγωνιστεί.

Και στους δύο η ομάδα εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση