Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο με μηχανάκι στο Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 18:34 Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο με μηχανάκι στο Βόλο

Ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Δευτέρας στο Βόλο, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Το δυστύχημα, συνέβη στην οδό που οδηγεί προς το Διμήνι κοντά στην Υπαπαντή, στην περιοχή του Σαμπάναγα στο Βόλο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 17χρονου οδηγού.

Παρά την κλήση και την άμεση άφιξη ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του νεαρού οδηγού στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που κατέβαλαν γιατροί και διασώστες το 17χρονο παιδί δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο νεαρός με το δίκυκλό του ακολουθούσε το αυτοκίνητο και όταν αυτό θέλησε να στρίψει αριστερά έπεσε πάνω του ο 17χρονος δικυκλιστής με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό του. Ανάκριση κάνει το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση