Φοβερό δυστύχημα μοτοσικλετιστή με τραίνο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 12:06 Φοβερό δυστύχημα μοτοσικλετιστή με τραίνο

Το τραίνο συγκρούστηκε με τη μηχανή έξω από τον σταθμό του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός παραβίασε τις μπάρες που υπήρχαν στη διάβαση και σκοτώθηκε ακαριαία…

Ο Βόλος στο επίκεντρο με τις εικόνες στο σημείο του δυστυχήματος να είναι σκληρές. Τραίνο παρέσυρε μηχανή, με τον οδηγό της να αφήνει ακαριαία την τελευταία του πνοή. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο άτυχος άντρας παραβίασε τις μπάρες που υπήρχαν στο σημείο και όταν προσπάθησε να περάσει τις ράγες, χτυπήθηκε από την αμαξοστοιχία.

Μια μηχανή παραβίασε τις μπάρες λίγο έξω από τον σταθμό του Βόλου και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 11575 (Βόλος – Λάρισα με 26 επιβάτες). Το τραίνο έπεσε πάνω στη μηχανή και όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο οδηγός της σκοτώθηκε στο σημείο ακαριαία.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train στο σημείο που έγινε η σύσκρουση βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρο, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο καθυστερήσεων και ακυρώσεων δρομολογίων.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο οδηγός της μηχανής διαμελίστηκε από την παράσυρση της μηχανής του. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος των Μελισσατίκων, κάτω από το Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση