Δήμος Καμένων Βούρλων: Ναυαγοσώστες σε Ασπρονέρι και «Γαλήνη»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 13:35 Δήμος Καμένων Βούρλων: Ναυαγοσώστες σε Ασπρονέρι και «Γαλήνη»

Μια πρώτη συνάντηση με τους ναυαγοσώστες που ξεκινούν άμεσα την κάλυψη των παραλιών Ασπρονερίου και Γαλήνης, είχε σήμερα 12 Ιουλίου ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης.

Είναι οι άνθρωποι που θα φροντίζουν για την ασφάλεια των λουόμενων στις ανωτέρω πολυσύχναστες παραλίες, στους οποίους και ευχήθηκε καλή αρχή στο σημαντικό έργο τους.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι παρότι οι ίδιοι διαθέτουν δύο φορητούς απινιδωτές και έχουν εκπαιδευτεί για να τους χρησιμοποιούν και να σώζουν ζωές, στην παραλία Ασπρονερίου θα τοποθετηθεί και ο σύγχρονος απινιδωτής της δωρεάς στον Δήμο του Ελληνικού Στόλου Αιγαίου, μέλους της Διεθνούς Ομάδας Συναδέλφωσης Ροταριανών Φίλων Σκαφών Αναψυχής (IYFR), που ανήκει στο Διεθνές Ρόταρυ και θα πραγματοποιηθεί σχετικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη χρήση του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση